Professionele webshop laten maken

Een webshop is bij uitstek geschikt om extra omzet online te genereren. Via Webfly maak ik professionele webshops voor MKB’ers. Hierbij bied ik verschillende webshop pakketten aan. Bij het laten maken van een webshop kan onderscheid gemaakt worden tussen het uitbreiden van een bestaande website met een webshop of het geheel opnieuw laten ontwerpen van een website inclusief shop.

Webshop pakketten

Vanuit Webfly maak ik webshops in WooCommerce. Dit is een uitbreiding op het bestaande WordPress systeem waarin ik websites maak. WooCommerce wordt wereldwijd gebruikt en doorontwikkeld. Hier profiteer jij als gebruiker gratis van. Groot voordeel van WooCommerce is dat de software zeer gebruiksvriendelijk is. Ook is het mogelijk om allerlei modules te koppelen om op deze wijze de meest optimale webshop voor jouw bedrijf te realiseren.

Kies voor een unieke webshop die na oplevering volledig jouw eigendom is!

Basis webshop

Vanaf 899,-

Kies je voor een basis webshop dan beschik je over een professionele webshop waar je producten direct online verkoopt. Betalingskoppelingen als iDeal en PayPal en transactie e-mails zijn standaard inbegrepen.

Premium webshop

Vanaf 1450,-

Voor een website met daarin een webshop is het Premium pakket de juiste keuze. Hiermee heb je een alomvattende website waarin zowel webpagina’s als je productpagina’s vormgegeven worden.

Maatwerk webshop

Vanaf 2250,-

Wil je een webshop waarbij het zaak is om het grootste gedeelte van je omzet hieruit te halen? Kies dan voor een Maatwerk webshop. Aan de hand van jouw wensen, maak ik een geoptimaliseerde webshop die optimaal presteert en converteert.

Een greep uit de webshops

Webfly biedt gemak onder één dak! Ik combineer mijn ervaring op het gebied van design marketing copywriting techniek

Webfly als marketingpartner

Naast een webshop ook op zoek naar een marketingpartner? Ook daarin kan Webfly je bijstaan. Ik neem je graag aan de hand mee op het gebied van online marketing. Afhankelijk van jouw wensen, zijn er uiteenlopende mogelijkheden om het online succes verder te doen groeien. Ik geef hierin graag advies en help waar nodig om jouw organisatie online te laten floreren.

Een greep uit de diensten die ik op dit vlak aanbied, zijn:

  • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
  • Online adverteren (SEA)
  • Conversieoptimalisatie

Meer weten over de webshop pakketten?

Webshop beheren en uitbouwen

Na oplevering van het project is de webshop volledig van jou. Aan de hand van de nodige handleidingen, ben je in staat om de webshop na oplevering zelf verder te vullen met producten. Kom je er niet uit? Dan ben ik altijd bereikbaar voor extra hulp.

Verder groeien? Ook dat ik geen probleem met een WooCommerce webshop. Het webshop systeem is modulair opgebouwd. Dit betekent dat de webshop te allen tijde uit te breiden is met extra elementen om jouw bedrijf online verder te laten groeien. Het verkopen van duizenden producten of het verwerken van tientallen orders per dag vormen dus geen probleem.

Ik weet als geen ander dat het voor veel kleine ondernemers een grote stap is om online producten te gaan verkopen. Ze denken dat het veel werk met zich mee neemt, terwijl er juist veel geautomatiseerd is (en kan worden!). Een grote kans die voor velen juist een verrassend positief resultaat oplevert. Ik raad ondernemers daarom altijd aan om hier de kansen van in te zien en deze optimaal te benutten!

Persoonlijke offerte ontvangen?

Laat me weten wat je wensen zijn!

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.