Over mij

Ik ben Marieke. Een echte website tijger die kleine en grotere bedrijven online professioneel op weg helpt. Tijdens mijn studie Communicatie (2019) kwam ik er achter dat internet een fantastisch kanaal is om alles mogelijk te maken. En dat greep mijn aandacht! Direct na mijn afstuderen ben ik mij verder gaan toespitsen op websites en alles wat hierbij komt kijken. Ik focuste me op het schrijven van doelgerichte webteksten en maakte maatwerk websites om bedrijven uniek te profileren. Met de komst van online marketing, ging ik me specialiseren in organische vindbaarheid (zoekmachines) en online advertising. Door meerdere facetten op online vlak op te pakken, wil ik het voor bedrijven mogelijk maken om zich online professioneel te profileren en succesvol door te groeien.

Mijn expertise

  • Het creëren van een online identiteit met professionele uitstraling
  • Het ontwerpen en realiseren van een huisstijl (ook offline. Denk aan drukwerk als logo ontwerp, banners, flyers, spandoeken, visitekaartjes, etc.)
  • Het verstrekken van online marketing advies om bedrijven succesvol te laten groeien
  • Bedrijven organisch (via zoekmachines) en via advertenties beter vindbaar makeHet schrijven en produceren van online content (webteksten, afbeeldingen, banners, e-books) welke bijdragen tot het behalen van meer succes

Mijn visie

Veel bedrijven benutten nog lang niet alle mogelijkheden online om meer succes te behalen. En dat is zonde! Want met een kleine inzet is het al mogelijk om snel te groeien en de gewenste doelstellingen te behalen.

Via Webfly help ik bedrijven om zich professioneel te positioneren en presenteren. Ik geef niet alleen advies, maar werk ook alle aspecten uit om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Zowel visueel als inhoudelijk. Door extra aandacht te besteden aan de communicatie en uitstraling van het bedrijf, kan qua succes een groot verschil geboekt worden.

Mijn werkwijze

In mijn werk ben ik heel transparant en duidelijk. Ik geef uitleg over de mogelijkheden, maar laat de klant altijd de vrij in de keuze. Ik hanteer geen hoog uurtarief omdat ik voor ieder bedrijf toegankelijk wil blijven. Daarnaast sluit ik geen abonnementen af (tenzij dit gewenst is).